Dnevno izvješće

Dana 03. kolovoza 2009. godine oko 13,00 sati između mjesta Bektež i Kutjevo, 39-godišnja vozačica osobnog automobila marke „opel vectra“, požeških reg. oznaka, uslijed neprilagođene brzine kretanja u desnom zavoju izgubila je nadzor nad vozilom i sletjela u putni kanal, U prometnoj nesreći vozačica je zadobila lake tjelesne ozljede.

IZVJEŠĆE O DOGAĐAJIMA NA PODRUČJU
PU POŽEŠKO-SLAVONSKE
za dan 03./04. kolovoza 2009. godine
 
  
Tijekom proteklog dana na području PU požeško-slavonske zabilježene su:

 - dvije prometne nesreće s povrijeđenim osobama (u Požegi i Bektežu) i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom (u Velikoj);

            Dana 03. kolovoza 2009. godine oko 13,00 sati između mjesta Bektež i Kutjevo, 39-godišnja vozačica osobnog automobila marke „opel vectra“, požeških reg. oznaka, uslijed neprilagođene brzine kretanja u desnom zavoju izgubila je nadzor nad vozilom i sletjela u putni kanal, U prometnoj nesreći vozačica je zadobila lake tjelesne ozljede.

             Dana 03. kolovoza 2009. godine u 19,10 sati u Požegi, u Osječkoj ulici, došlo je do udara osobnog automobila marke „opel kadett“, požeških reg. oznaka, kojim je neprilagođenom brzinom upravljao 18-godišnji vozač, na mlt. 17-godišnjeg vozača bicikla marke „truativ buzz“ koji se s pješačke staze uključivao se u promet, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. U prometnoj nesreći vozač bicikla zadobio je lake tjelesne ozljede.

 
- dva požara bez materijalne štete (u Šeovici i Orljavcu);
 

- jedno narušavanje javnog reda i mira (u Brestovcu).

              Drugih posebnosti nije bilo.


Stranica