Narušavanje javnog reda i mira

U petak, 2. listopada oko 18.20 sati u Kuli, u ulici Stjepana Radića, zbog narušenih međususjedskih odnosa, 31-godišnjakinja je na sav glas vičući vrijeđala svoje dvije susjede.

 

U petak, 2. listopada  oko 18.20 sati u Kuli, u ulici Stjepana Radića, zbog narušenih međususjedskih odnosa, 31-godišnjakinja je na sav glas vičući vrijeđala svoje dvije susjede.

Isti dan oko 23 sata u Pakracu, u ulici Petra Preradovića, 27-godišnjak pod utjecajem alkohola (1,62 g/kg) nezadovoljan glazbom iz „juke box-a“ u ugostiteljskom objektu vrijeđao je goste te razbio dvije čaše i pepeljaru. Kako je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

U nedjelju 4. listopada oko 00.20 sati u Požegi, u  Županijskoj ulici, 15-godišnjak pod utjecajem alkohola (0,61 g/kg) vrijeđao je moralne osjećaje građana.


Nešto kasnije oko 1.10 sati u Požegi, u ulici Dr. Franje Tuđmana, 16- godišnjak pod utjecajem alkohola (1,61 g/kg) vikao je i galamio te lupao po prometnom znaku i semaforu.

Protiv počinitelja slijede optužni prijedlozi zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Tijekom vikenda zabilježili smo i dva nasilnička ponašanja u obitelji i to u Eminovcima i Novom Selu.



Stranica