Izvješće o događajima proteklog vikenda

U petak, 21. kolovoza oko 17.50 sati u Pakracu, u ulici Križnog puta, tjelesno su se sukobila dvojica starosti 69 i 76 godina. U tjelesnom sukobu 76-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede

 
Tijekom proteklog vikenda na području PU požeško-slavonske zabilježeno je:

- jedna teška tjelesna ozljeda (u Pakracu);

U petak, 21. kolovoza oko 17.50 sati u Pakracu, u ulici Križnog puta, tjelesno su se sukobila dvojica starosti 69 i 76 godina. U tjelesnom sukobu 76-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede. Protiv počinitelja slijedi kaznena prijava.

- jedna krađa (u Nurkovcu);

U subotu, 22. kolovoza u vremenu od 15 do 20 sati, u Nurkovcu, u prodavaonici mješovite robe, 20-godišnjakinji je otuđen novčanik. Za počiniteljem se traga i protiv njega slijedi kaznena prijava.

- jedno izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude (u Požegi);

U nedjelju, 23. kolovoza oko 2.45 sati u Požegi, u ulici Pavla Radića, u prometu je zatečen 30-godišnjak kako pod utjecajem alkohola (1,13 g/kg) upravlja osobnim automobilom „fiat punto“, požeških registracijskih oznaka, za vrijeme dok mu je izrečena sigurnosna mjera zabrane upravljanja vozilima B kategorije. Protiv njega slijedi kaznena prijava i optužni prijedlog.


- jedno krivotvorenje isprava (u Požegi);

U nedjelju, 23. kolovoza oko 3.10 sati u Požegi, u ulici Eugena Kvaternika, u prometu je zatečen 22-godišnji vozač kako upravlja mopedom „tomos apn6“ na koji je stavio nepripadajuće registracijske oznake. Protiv njega slijedi kaznena prijava.

- jedna prometna nesreća s ozlijeđenim osobama (u Čaglinu) i tri prometne nesreće s materijalnom štetom (u Požegi, Štitnjaku i Pakracu);

U nedjelju, 23. kolovoza oko 8.55 sati u Čaglinu, u ulici Matije Gupca, 57-godišnji vozač osobnim automobilom „lada“, požeških registracijskih oznaka, u zavoju je prešao na suprotnu kolničku traku uslijed čega je došlo do udara u osobni automobil „škoda“, osječkih registracijskih oznaka, koji se kretao iz suprotnog smjera. U prometnoj nesreći 57-godišnji vozač i 71-godišnja putnica iz „škode“ zadobili su lake tjelesne ozljede.


- četiri narušavanja javnog reda i mira (tri u Pleternici i jedno u Eminovcima);

- jedno nasilničko ponašanje u obitelji (u Novoj Ljeskovici).

Ostalih događaja interesantnih za medije nije bilo.


Stranica