Prometne nesreće i pronalazak tromblonske mine

U srijedu, 26. kolovoza oko 5.30 sati u Velikoj, na raskrižju ulica Industrijske i Dr. Franje Tuđmana, 28-godišnja vozačica nije zaustavila svoj osobni automobila „renault laguna“, požeških registracijskih oznaka, na znak „stop“ već je vozilom ušla u raskrižje

 
Tijekom jučerašnjeg dana na području PU požeško-slavonske zabilježeno je:

- jedna prometna nesreća s ozlijeđenim osobama (u Velikoj) i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom (u Kuli);

U srijedu, 26. kolovoza oko 5.30 sati u Velikoj, na raskrižju ulica Industrijske i Dr. Franje Tuđmana, 28-godišnja vozačica nije zaustavila svoj osobni automobila „renault laguna“, požeških registracijskih oznaka, na znak „stop“ već je vozilom ušla u raskrižje. Zbog oduzimanja prednosti prolaska na bočnu stranu njenog vozila naletio je osobni automobil „vw golf“, požeških registracijskih oznaka, kojim je upravljao 22-godišnji vozač pod utjecajem alkohola (1,06 g/kg). U prometnoj nesreći vozači i 23-godišnji putnik iz „golfa“ zadobili su lake tjelesne ozljede.

 - jedan pronalazak neeksplodiranih ubojitih sredstava (u Donjem Čagliću);

U utorak, 25. kolovoza oko 18.50 sati u Donjem Čagliću, 46-godišnji građanin prilikom čišćenja tavana, pronašao je tromblon. Policijski službenici su utvrdili da se radi o trenutnoj tromblonskoj mini M-60 koja je zaostala iz Domovinskog rata te su je izuzeli i pohranili u za to predviđen prostor do uništenja.

Ostalih događaja interesantnih za medije nije bilo.


Stranica