Nedozvoljeno držanje oružja i prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

U srijedu, 16. rujna u Kukunjevcu, u Filipovićevoj ulici, prilikom pretrage doma i drugih prostorija kod 51-godišnjaka pronađena je jedna puška i više od 530 komada raznih vrsta streljiva koje je isti nepovlasno posjedovao

 
 Tijekom jučerašnjeg dana na području PU požeško-slavonske zabilježeno je:

- jedno nedozvoljeno držanje oružja i streljiva (u Kukunjevcu);

U srijedu, 16. rujna u Kukunjevcu, u Filipovićevoj ulici, prilikom pretrage doma i drugih prostorija kod 51-godišnjaka pronađena je jedna puška i više od 530 komada raznih vrsta streljiva koje je isti nepovlasno posjedovao. Protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o oružju.

- jedno izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude (u Srednjem Selu);

U srijedu, 16. rujna oko 23.05 sati u Srednjem Selu, u prometu je zatečen 22-godišnjak kako upravlja osobnim automobilom „vw passat“, slavonskobrodskih registracijskih oznaka, za vrijeme dok mu je izrečena sigurnosna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije. Protiv počinitelja slijedi kaznena prijava i optužni prijedlog.

- jednu prometnu nesreću s ozlijeđenom osobom (u Pleternici) i jednu prometnu nesreću s materijalnom štetom (u Pleternici).

U srijedu, 16. rujna oko 09.00 sati u Platernici, u ulici Matije Gupca, 71-godišnjak pod utjecajem alkohola (0,17 g/kg) traktorom „tafe“, požeških registracijskih oznaka, nepropisno je pretjecao biciklistkinju, a u istom trenutku 59-godišnjak je osobnim automobilom „lada niva“, požeških registracijskih oznaka, s lakom prikolicom pretjecao traktor. Zbog nedržanja dovoljnog razmaka došlo je do udara prikolice u prednji lijevi kotač traktora i zanošenja istog te udara u metalnu zaštitnu ogradu nakon čega je i bicikl udario u traktor. U prometnoj nesreći vozač traktora je zadobio lake tjelesne ozljede.

Ostalih događaja interesantnih za medije nije bilo.


Stranica