Prometne nesreće

U ponedjeljak, 21. rujna oko 13.20 sati u Požegi, u Njemačkoj ulici, 36-godišnja vozačica teretnim automobilom „fiat doblo“, osječkih registracijskih oznaka, nepropisno se uključivala u promet s kolnog ulaza uslijed čega je u stražnju stranu njenog vozila udario moped „tomos“

 
Tijekom jučerašnjeg dana na području PU požeško-slavonske zabilježeno je:

- jedna prometna nesreća s ozlijeđenom osobom (u Požegi);

U ponedjeljak, 21. rujna oko 13.20 sati u Požegi, u Njemačkoj ulici, 36-godišnja vozačica teretnim automobilom „fiat doblo“, osječkih registracijskih oznaka, nepropisno se uključivala u promet s kolnog ulaza uslijed čega je u stražnju stranu njenog vozila udario moped „tomos“, požeških registracijskih oznaka, kojim je upravljao 43-godišnjak prije stjecanja prava na upravljanje. Nakon udara vozač mopeda je pao na kolnik i tom prilikom zadobio lake tjelesne ozljede.

- dvije prometne nesreće s materijalnom štetom (između Kutjeva i Bekteža i u Brestovcu).

U ponedjeljak, 21. rujna oko 14.25 sati na županijskoj cesti između Kutjeva i Bekteža, 41-godišnji vozač zbog neprilagođene brzine u zavoju, osobnim automobilom „daewoo lanos“, požeških registracijskih oznaka, prešao je na suprotnu prometnu traku i udario u prednju stranu osobnog automobila „vw passat“, požeških registracijskih oznaka, koji se kretao iz suprotnog smjera te ga odbacio u putni kanal.

U utorak, 22. rujna oko 00.10 sati u Brestovcu, u Požeškoj ulici, zbog utjecaja alkohola (1,11 g/kg) 20-godišnji vozač je izgubio nadzor nad osobnim automobilom „alfa romeo“, požeških registracijskih oznaka, i sletio s kolnika te udario u parkirani osobni automobil „opel vectra“, požeških registracijskih oznaka, i metalnu dvorišnu ogradu. Kako je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.


Stranica