Posjet djece Interventnoj jedinici policije

Slika IJP-djeca-u-roveru.jpg

Interventnu jedinicu policije ove PU u ponedjeljak i utorak (21. i 22. rujna) posjetila su djeca kutjevačkog vrtića te učenici prvih i drugih razreda osnovne škole "Zdenko Turković" iz Kutjeva. Ova posjeta je nastavak aktivnosti Interventne jedinice policije u okviru proslave Dana policije i akcije "Dani otvorenih vrata policije"

 
Foto: IJP Požega

Interventnu jedinicu policije ove PU u ponedjeljak i utorak (21. i 22. rujna) posjetila su djeca kutjevačkog vrtića te učenici prvih i drugih razreda osnovne škole "Zdenko Turković" iz Kutjeva. Ova posjeta je nastavak aktivnosti Interventne jedinice policije u okviru proslave Dana policije i akcije "Dani otvorenih vrata policije".

Tom prilikom učenici su zajedno sa svojim nastavnicima i djelatnicima IJP prošli kroz bazu Jedinice gdje im je pojašnjeno kako radi Interventna policija, kao i način upućivanja policajca na intervenciju.

 Na kraju posjete djelatnici IJP su gostima pokazali dio opreme kojom se koriste u svom radu, funkciju i način korištenja iste, vozni park Jedinice te su im uručeni prigodni pokloni.



Stranica