Narušavanje javnog reda i mira

U četvrtak, 8. listopada oko 2 sata u Požegi, u ulici Pape Ivana Pavla II, dvojica starosti 19 i jedan 20-godišnjak, svi pod utjecajem alkohola, verbalno i tjelesno su napali dvojicu starosti 19 i 20 godina.

Tijekom proteklih 48 sati zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira.

U srijedu, 7. listopada oko 23.15 sati u Skenderovcima, 55-godišnjak pod utjecajem alkohola (2,07 g/kg) vikao je i galamio te vrijeđao susjede. Kako je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.

U četvrtak, 8. listopada oko 2 sata u Požegi, u ulici Pape Ivana Pavla II, dvojica starosti 19 i jedan 20-godišnjak, svi pod utjecajem alkohola, verbalno i tjelesno su napali dvojicu starosti 19 i 20 godina. U jednom trenutku 20-godišnjak je izvadio nož dužine oštrice osam centimetara no odbacio ga je kada je ugledao policijske službenike. Trojica napadača zadržani su u posebnoj prostoriji do prestanka djelovanja opojnog sredstva i protiv njih slijedi optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira a protiv 20-godišnjaka i zbog prekršaja iz Zakona o oružju.
 

Također, zabilježena su i tri nasilnička ponašanja u obitelji (u Brestovcu, Marinom Selu i Sovskom Dolu).



Stranica