Ovjeravanje neistinitog sadržaja i prometna nesreća

U srijedu, 28. listopada dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom kojom prilikom je utvrđeno da je 6. listopada 2009. godine prilikom vršenja očevida prometne nesreće policijskim službenicima izjavio

 
Tijekom jučerašnjeg dana na području PU požeško-slavonske zabilježeno je:

- jedno ovjeravanje neistinitog sadržaja (u Jakšiću);

U srijedu, 28. listopada dovršeno je
kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom kojom prilikom je utvrđeno da je 6. listopada 2009. godine prilikom vršenja očevida prometne nesreće policijskim službenicima izjavio da je navedenog dana upravljao osobnim automobilom „bmw“, požeških registracijskih oznaka, iako je znao da se prometna nesreća na istom mjestu dogodila dva dana ranije. Na taj način doveo je policijske službenike u zabludu, a na temelju izdane mu dokumentacije u osiguravajućem društvu podnio je prijavu štete u namjeri ostvarivanja naknade iz kasko osiguranja. Protiv njega slijedi kaznena prijava.

- jedna prometna nesreća s ozlijeđenom osobom (u Donjem Čagliću);

U srijedu, 28. listopada oko 16.15 sati u Donjem Čagiću, na nenaseljenom dijelu ulice Roberta Žilija, zbog neprilagođene brzine u zavoju 25-godišnjak je izgubio nadzor nad motociklom „yamaha yzf r1“, novogradiških registracijskih oznaka, kojim je upravljao prije stjecanja prava na upravljanje. Uslijed navedenog pao je na kolnik i otklizao u putni kanal te tom prilikom zadobio teške tjelesne ozljede. Protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog neprilagođene brzine i upravljanja motociklom prije stjecanja prava na upravljanje, a protiv vlasnice motocikla optužni prijedlog zbo davanja vozila na upravljanje osobi koja nema pravo upravljati vozilom.


- jedno narušavanje javnog reda i mira (u Požegi).


Stranica