U prometnim nesrećama ozlijeđeno petero građana

Slika policija05.jpg

U petak, 30. listopada oko 22.15 sati u na državnoj cesti između Eminovaca i Požege, 21-godišnji vozač neregistriranim mopedom „tomos“ prešao je na suprotnu prometnu traku i udario u prednju stranu osobnog automobila „opel corsa“,


Foto:
ilustracija 

U petak, 30. listopada oko 22.15 sati u na državnoj cesti između Eminovaca i Požege, 21-godišnji vozač neregistriranim mopedom „tomos“ prešao je na suprotnu prometnu traku i udario u prednju stranu osobnog automobila „opel corsa“, požeških registracijskih oznaka, koji se kretao iz suprotnog smjera. Od siline udara vozač mopeda je odbačen na vjetrobransko staklo, a potom i na kolnik kojom prilikom je zadobio teške tjelesne ozljede.

U nedjelju, 1. studenog 2009. godine oko 2.45 sati u Gradcu, u ulici Stjepana Radića, zbog neprilagođene brzine u zavoju 21-godišnji vozač pod utjecajem alkohola (1,54 g/kg) izgubio je nadzor nad osobnim automobilom „vw golf“, požeških registracijskih oznaka i sletio s kolnika u putni kanal gdje je došlo do prevrtanja vozila. Tom prilikom dvojica putnika starosti 17 i 21 godinu zadobili su lake tjelesne ozljede.


Istoga dana oko 8.20 sati u Požegi, na raskrižju ulica Pavla Radića te Zrinske i Frankopanske, 39-godišnji vozač osobnim automobilom „vw passat“, požeških registracijskih oznaka, skrenuo je u desno te izvršio polukružno okretanje, a da se prethodno nije uvjerio da tu radnju može učini bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Uslijed navedenog u njegovu bočnu stranu udario je teretni automobil „iveco daily“, požeških registracijskih oznaka, kojom prilikom je 51-godišnja suvozačica iz osobnog automobila zadobila lake tjelesne ozljede.


Nešto kasnije, oko 9.40 sati, u blizini mjesta Bankovci, 17-godišnji biciklist zbog neprilagođene brzine udario je u parkirani osobni automobil „ford fiesta“, požeških registracijskih oznaka. Tom prilikom zadobio je lake tjelesne ozljede.



Stranica