Razriješeno deset kaznenih djela

Slika provale-pakrac-naslovna.jpg

U petak, 30. listopada 2009. godine, suradnjom policijskih službenika PP Pakrac i policijskih službenika PP Daruvar dovršeno je kriminalističko istraživanje kojom prilikom je utvrđeno da je petero počinitelja u dobi od 16 do 26 godina


Foto:
PP Pakrac

U petak, 30. listopada 2009. godine, suradnjom policijskih službenika PP Pakrac i policijskih službenika PP Daruvar dovršeno je kriminalističko istraživanje kojom prilikom je utvrđeno da je petero počinitelja u dobi od 16 do 26 godina s prebivalištima na području Pakraca, Lipika i Sirača počinilo deset kaznenih djela imovinskog karaktera.


Naime, svih deset kaznenih djela izvršili su tijekom listopada, a pri tome su provalili u nekoliko poduzeća i njihovih upravnih zgrada, željeznički i autobusni kolodvor, rimokatoličku crkvu te u dva navrata u kontejner skladišta u kojem se nalazila blagajna.

Tijekom kriminalističkog istraživanja izvršeno je nekoliko pretraga domova i drugih prostorija na području Lipika i Pakraca, te pretraga dva osobna automobila kojom prilikom je pronađen dio otuđenih predmeta kao i predmeti koji su otuđeni na području mjesta Sirač.

Za napomenuti je da se kriminalističko istraživanje nad gore navedenim osobama provedeno u suradnji sa pol. službenicima PP Daruvar, jer se sumnjalo da su počinitelji vršili kaznena djela na području Pakraca ali i na području Sirača.

Protiv počinitelja, nadležnim ODO-ima slijede Posebna izvješća kao nadopune Kaznenih prijava.


Stranica