Četiri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika policija03.jpg

U četvrtak, 19. studenog 2009. godine oko 15.05 sati u Požegi, u ulici Hrvatskih branitelja, 44-godišnjak pod utjecajem alkohola (2,26 g/kg) upravljao je osobnim automobilom „opel astra“, požeških registracijskih oznaka, prije stjecanja prava na upravljanje.

 

Foto:
ilustracija

U srijedu, 18. studenog oko 23.10 sati u Jakšiću, u ulici Hrvatskih branitelja, došlo je do slijetanja vozila i udara u betonsku ogradu nakon čega je vozač napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu. Za istim se traga.

U četvrtak, 19. studenog 2009. godine oko 15.05 sati u Požegi, u ulici Hrvatskih branitelja, 44-godišnjak pod utjecajem alkohola (2,26 g/kg) upravljao je osobnim automobilom „opel astra“, požeških registracijskih oznaka, prije stjecanja prava na upravljanje. U jednom trenutku započeo je vožnju unazad na zemljano proširenje, a da se nije uvjerio da tu radnju može obaviti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Uslijed navedenog i neprilagođene brzine osobnog automobila „ford escort“, požeških registracijskih oznaka, kojim je upravljao 46-godišnjak pod utjecajem alkohola (0,25 g/kg), došlo je do sudara između vozila. Zbog opasnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja 44-godišnjak je zadržan u posebnim prostorijama do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Protiv oba vozača slijedi optužni prijedlog.

Nešto kasnije, oko 16.45 sati u Gučanima, zbog nepropisnog mimoilaženja došlo je do udara bočnog ogledala osobnog automobila „škoda fabia“, požeških registracijskih oznaka, u tovarni sanduk teretnog automobila „iveco“, požeških registracijskih oznaka. Protiv oba vozača slijedi obavezni prekršajni nalog.

Istoga dana oko 18.10 sati u Požegi, u Orljavskoj ulici, 39-godišnji vozač osobnim automobilom „ford mondeo“, požeških registracijskih oznaka, udario je u zadnju stranu osobnog automobila „vw polo“, požeških registracijskih oznaka, kojim se 37-godišnja vozačica vožnjom unazad nepropisno uključivala u promet s parkirališnog mjesta. Protiv vozačice slijedi obavezni prekršajni nalog.



Stranica