Dovršeno kriminalističko istraživanje ubojstva u Vilić Selu

Slika napad_nozem.jpg

U nedjelju, 22. studenog oko 22 sata u Vilić Selu, u ugostiteljskom objektu, došlo je do verbalnog i tjelesnog sukoba između više osoba. Tom prilikom šest osoba je zadobilo ozljede od kojih je jedna od ubodnih rana nožem prilikom operativnog zahvata

 Vilić Selo
Foto:
ilustracija

U nedjelju, 22. studenog oko 22 sata u Vilić Selu, u ugostiteljskom objektu, došlo je do verbalnog i tjelesnog sukoba između više osoba. Tom prilikom šest osoba je zadobilo ozljede od kojih je jedna od ubodnih rana nožem prilikom operativnog zahvata u OŽB Požega preminula. Prema do sada prikupljenim saznanjima 54-godišnjak je došao u verbalni i tjelesni sukob s pet osoba nakon čega je izvadio nož i nanio im ubodne rane. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

NADOPUNA:

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 54-godišnjak, nakon što je izrazio nezadovoljstvo poslugom, došao u verbalni, a odmah potom i  tjelesni sukob sa 28-godišnjom smrtno stradalom osobom. Zatim se u sukob umješalo još pet osoba koji su tom prilikom zadobili lake tjelesne ozljede (ubodne rane u predjelu trbuha), dok je 54-godišnjak u sukobu zadobio teške tjelesne ozljede.

Protiv 54-godišnjaka slijedi kaznena prijava ŽDO-u Požega zbog kaznenog djela "Ubojstvo" iz čl. 90. Kaznenog zakona dok protiv pet sudionika slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela "Teška tjelesna ozljeda" iz čl. 99. st. 1. Kaznenog zakona.



Stranica