Narušavanje javnog reda i mira

Slika auto_policija06.jpg

U ponedjeljak, 23. studenog oko 18.10 sati u Požegi, u ulici Zelena, ispred ugostiteljskog objekta dvojica starosti 18 i 46 godina, obojica pod utjecajem alkohola (1,29 i 1,46 g/kg) vrijeđali su i omalovažavali policijske službenike. Kako su odbili postupiti po izdanim upozorenjima i naredbama uz uporabu

 
Foto: ilustracija

U ponedjeljak, 23. studenog oko 18.10 sati u Požegi, u ulici Zelena, ispred ugostiteljskog objekta dvojica starosti 18 i 46 godina, obojica pod utjecajem alkohola (1,29 i 1,46 g/kg) vrijeđali su i omalovažavali policijske službenike. Kako su odbili postupiti po izdanim upozorenjima i naredbama uz uporabu sredstava prisile dovedeni su u prostorije policije gdje im je određeno zadržavanje do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Protiv počinitelja slijedi optužni prijedlog.

Istoga dana, oko 20.30 sati Radovancima, u ugostiteljskom objektu, 25-godišnjak pod utjecajem alkohola (1,82 g/kg) bez ikakvog povoda verbalno je napao dvije uposlenice nakon čega je tjelesno napao 33-godišnjeg gosta. Sukob je pokušao prekinuti vlasnik lokala tako što ih je udaljio iz lokala no tada je 25-godišnjak razbio staklo na vratima nakon čega se udaljio. Pronađen je u Velikoj, a obzirom da je odbio poći s policijskim službenicima uz uporabu sredstava prisile doveden je u prostorije policije gdje je mu je određeno zadržavanje do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Protiv počinitelja slijedi optužni prijedlog.



Stranica