Narušavanja javnog reda i mira u Požegi i Sulkovcima

Slika napad_sakama.jpg

U Sulkovcima, u dvorištu obiteljske kuće 35-godišnjak pod utjecajem alkohola 3,23 g/kg, 38-godišnjak pod utjecajem alkohola 2,62 g/kg i 39-godišnjak pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest), preko audio uređaja glasno su reproducirali glazbu. Također, vikali su i galamili te su koristili pirotehnička sredstva

 Požega, Sulkovci
Foto: ilustracija

U srijedu, 25. studenog oko 21.30 sati u Požegi, u ulici Svetog Florijana, u ugostiteljskom objektu 36-godišnjak je verbalno, a potom i tjelesno napao 28-godišnjaka nakon čega ga je vlasnik lokala izgurao van. Protiv počinitelja slijedi optužni prijedlog.


Istoga dana u vremenu od 22 do 24 sata,u Sulkovcima, u dvorištu obiteljske kuće 35-godišnjak pod utjecajem alkohola 3,23 g/kg, 38-godišnjak pod utjecajem alkohola 2,62 g/kg i 39-godišnjak pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest), preko audio uređaja glasno su reproducirali glazbu. Također, vikali su i galamili te su koristili pirotehnička sredstva. Kako su se oglušili na naredbe policijskih službenika da prestanu s narušavanjem javnog reda i mira uz uporabu sredstava prisile dovedeni su u prostorije policije gdje im je zbog opasnosti od nastavka činjenja prekršaja određeno zadržavanje do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Protiv počinitelja slijede optužni prijedlozi.


U četvrtak, 26. studenog 2009. godine oko 1 sat u Požegi, u Cehovskoj ulici, u ugostiteljskom objektu 28-godišnjak pod utjecajem alkohola (0,51 g/kg) tjelesno je napao 20-godišnjaka udarivši ga rukom u predjelu glave. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.
 



Stranica