U prometnim nesrećama četvero ozlijeđenih

U subotu, 19. prosinca oko 13.30 sati u Požegi, u Dubrovačkoj ulici, prilikom uključivanja u promet osobnim automobilom „audi a6“, požeških registracijskih oznaka, 30-godišnji vozač nije propustio sva vozila koja se kreću cestom na koju se uključuje. Tom prilikom na stražnji kraj njegovog vozila naletio je osobni

 Viškovci, Požega

U subotu, 19. prosinca oko 13.30 sati u Požegi, u Dubrovačkoj ulici, prilikom uključivanja u promet osobnim automobilom „audi a6“, požeških registracijskih oznaka, 30-godišnji vozač nije propustio sva vozila koja se kreću cestom na koju se uključuje. Tom prilikom na stražnji kraj njegovog vozila naletio je osobni automobil „vw passat“, požeških registracijskih oznaka kojim je upravljao 31-godišnjak. U prometnoj nesreći vozač „passata“ i 25-godišnja putnica iz „audija“ zadobili su lake tjelesne ozljede. Protiv 30-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog zbog nepropisnog uključivanja u promet, a protiv 31-godišnjaka zbog nekorištenja zimske opreme za vrijeme zimskih uvjeta na cestama.

U nedjelju, 20. prosinca oko 14.20 sati u Viškovcima, 36-godišnji vozač osobnim automobilom „chevrolet lacetti“, slavonskobrodskih registracijskih oznaka, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake već je vozilom prešao na suprotnu stranu ceste i sletio s kolnika u putni kanal nakon čega je udario u zemljani opkop, betonski most, metalna dvorišna vrata i betonsku ogradu, a potom se vozilo prevrnulo na krov. U prometnoj nesreći vozač je zadobio lake, a njegov 51-godišnji putnik teške tjelesne ozljede. Protiv vozača slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće“ iz čl. 272 Kaznenog zakona.

 


Stranica