Pronađeni razbojnici

Slika lisice01.jpg

Pronađeni su počinitelji kaznenog djela „Razbojništva“ počinjenog u srijedu, 23. prosinca 2009. godine u vremenu od 20.30 do 21 sat u Viškovcima. Naime, tada je nepoznati počinitelj došao u otključanu kuću

Pleternica

Foto. Ilustracija


Pronađeni su počinitelji kaznenog djela „Razbojništva“ počinjenog u srijedu, 23. prosinca 2009. godine u vremenu od 20.30 do 21 sat u Viškovcima. Naime, tada je nepoznati počinitelj došao u otključanu kuću 89-godišnjakinje i od iste zatražio novac te je udario u predjelu glave nakon čega mu je oštećena dala novac.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 42-godišnjak počinio navedeno kazneno djelo uz prethodni dogovor sa 56-godišnjakom koji mu je dojavio da je oštećena podigla mirovinu te ostavio otvoren prozor na njenoj kući. Pretragom kuće i vrta kod 42-godišnjaka pronađen je odjeća i obuća koju je počinitelj nosio za vrijeme izvršenja kaznenog djela, dok su otuđeni novac podijelili i potrošili.

Protiv počinitelja slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave zbog počinjenog kaznenog djela „Razbojništvo“ iz čl. 218. st. 1. Kaznenog zakona.   




Stranica