Dvojica ozlijeđena u prometnim nesrećama

Slika policija03.jpg

U petak, 22. siječnja oko 10.20 sati u Kusonjama, u ulici Eugena Kvaternika, zbog neprilagođene brzine u zavoju 20-godišnji vozač je izgubio nadzor nad teretnim automobilom „citroen berlinog“, varaždinskih registracijskih oznaka i udario u prometni znak nakon čega je sletio u putni kanal. Tom prilikom

 
Foto: ilustracija

U petak, 22. siječnja oko 10.20 sati u Kusonjama, u ulici Eugena Kvaternika, zbog neprilagođene brzine u zavoju 20-godišnji vozač je izgubio nadzor nad teretnim automobilom „citroen berlinog“, varaždinskih registracijskih oznaka i udario u prometni znak nakon čega je sletio u putni kanal. Tom prilikom zadobio je lake tjelesne ozljede. Protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog.

U subotu, 23. siječnja oko 17.25 sati na raskrižju županijske ceste ŽC: 4115 i lokalne ceste LC: 41050 nedaleko od mjesta Alagininci, zbog neprilagođene brzine u zavoju, 60-godišnji vozač osobnim automobilom „škoda octavia“, požeških registracijskih oznaka, sletio je u putni kanal kojom prilikom je zadobio lake tjelesne ozljede. Protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog.

Tijekom proteklog vikenda zabilježeno je i šest prometnih nesreća s materijalnom štetom (dvije kod Bjeliševca te po jedna u Lipiku, Završju, Požegi i Blacku).



Stranica