Nedozvoljena trgovina

Slika cigarete_pp-pakrac.jpg

U četvrtak, 28. siječnja 2010. godine oko 17.45 sati u Kusonjama, u ulici Bjelovarskih vitezova, u prometu je zatečen 56-godišnjak dok je pregledom njegova vozila „peugeot partner“, požeških registracijskih oznaka, pronađeno nešto više od 2 kg duhana za pušenje. Protiv njega slijedi obavijest o počinjenom

 Pakrac, Kusonje

Foto: PP Pakrac


U četvrtak, 28. siječnja 2010. godine oko 17.45 sati u Kusonjama, u ulici Bjelovarskih vitezova, u prometu je zatečen 56-godišnjak dok je pregledom njegova vozila „peugeot partner“, požeških registracijskih oznaka, pronađeno nešto više od 2 kg duhana za pušenje. Protiv njega slijedi obavijest o počinjenom prekršaju Carinarnici Slavonski Brod.

Nešto kasnije, oko 18.40 sati u prometu u Pakracu su zatečeni dvojica starosti 48 i 58 godina koji su u svojim vozilima prevozili po dvije kutije duhana za pušenje kojeg su kupili od 48-godišnjaka iz Pakraca. Protiv njih slijedi Obavijest o počinjenom prekršaju Carinarnici Slavonski Brod. Prilikom pretrage obiteljske u Pakracu, u ulici Matije Gupca kuće kod 48-godišnjaka pronađeno je 45 kutija duhana za pušenje od po 400 grama bez nadzornih markica Ministarstva financija Republike Hrvatske i 75 kutija cigaretnog papira. Protiv njega slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Daruvaru i obavijest o počinjenom prekršaju Carinarnici Slavonski Brod.



Stranica