Prometne nesreće

Slika policajac_pise_kaznu.jpg

U subotu, 30. siječnja oko 1.25 sati u Kaptolu, u Veličkoj ulici,22-godišnji pješak pod utjecajem alkohola (1,70 g/kg) prelazio je kolnik, a da se nije uvjerio da to može obaviti na siguran način. Tom prilikom zbog neprilagođene brzine na njega je naletio osobni automobil „vw golf“, požeških registracijskih oznaka,

 

Foto: ilustracija

 

U subotu, 30. siječnja oko 1.25 sati u Kaptolu, u Veličkoj ulici,
22-godišnji pješak pod utjecajem alkohola (1,70 g/kg) prelazio je kolnik, a da se nije uvjerio da to može obaviti na siguran način. Tom prilikom zbog neprilagođene brzine na njega je naletio osobni automobil „vw golf“, požeških registracijskih oznaka, kojim je upravljao 27-godišnji vozač. U prometnoj nesreći pješak je zadobio lake tjelesne ozljede. Protiv obojice slijedi obavezni prekršajni nalog.
 

Istoga dana, oko 19.30 sati između Kuzmice i Dervišage, 32-godišnji vozač pod utjecajem alkohola (0,92 g/kg) zbog neprilagođene brzine prilikom izlaska iz zavoja izgubio je nadzor nad osobnim automobilom „vw golf“, požeških registracijskih oznaka i sletio s kolnika u putni kanal gdje je došlo do prevrtanja vozila. U prometnoj nesreći vozač je zadobio lake tjelesne ozljede. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Tijekom proetkelog vikenda zabilježene su i četiri prometne nesreće s materijalnom štetom (dvije u Požegi te po jedna u Radnovcu i Sloboštini).



Stranica