Prometna nesreća i izigravanje zabrana

Slika policija03.jpg

U utorak, 2. veljače oko 14.40 sati u Brestovcu, u Požeškoj ulici, 21-godišnji vozač osobnim automobilom „opel astra“, požeških registracijskih oznaka, vršio je radnju skretanja u lijevo, a da nije propustio vozilo koje se kretalo iz suprotnog smjera i zadržavalo smjer kretanja. Uslijed navedenog u bočnu stranu

 Brestovac

Foto: ilustracija


U utorak, 2. veljače oko 14.40 sati u Brestovcu, u Požeškoj ulici, 21-godišnji vozač osobnim automobilom „opel astra“, požeških registracijskih oznaka, vršio je radnju skretanja u lijevo, a da nije propustio vozilo koje se kretalo iz suprotnog smjera i zadržavalo smjer kretanja. Uslijed navedenog u bočnu stranu njegova vozila udario je teretni automobil  „renault kangoo“, zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 37-godišnjak.

Izvršenim provjerama utvrđeno je da je 21-godišnjak počinio i kazneno djelo „Izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera“ obzirom da je osobnim automobilom upravljao za vrijeme dok mu je pravomoćnim rješenjem izrečena sigurnosna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije. Protiv njega slijedi kaznena prijava i optužni prijedlog.



Stranica