Proteklog vikenda zabilježeno pet narušavanja javnog reda i mira

Slika policajac03.jpg

U petak, 5. veljače 2010. godine oko 14.15 sati u Pleternici, u ulici Ivana Ševara, u ugostiteljskom objektu zatečene su dvije ženske osobe starosti 18 i 23 godine kako od građana traže novac prikazujući svoje teške materijalne prilike i bolest djece.

 
Foto: ilustracija
 

U petak, 5. veljače 2010. godine oko 14.15 sati u Pleternici, u ulici Ivana Ševara, u ugostiteljskom objektu zatečene su dvije ženske osobe starosti 18 i 23 godine kako od građana traže novac prikazujući svoje teške materijalne prilike i bolest djece. Protiv njih slijedi optužni prijedlog zbog skitnje i prosjačenja.

Istoga dana, oko 19.30 sati u Pleternici, u ulici Kralja Zvonimira, 37-godišnjak pod vidnim utjecajem alkohola vikao je i galamio na sav glas te je vrijeđao policijske službenike. Zbog opasnosti od nastavka činjenja prekršaja zadržan je u prostorijama policije. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.


U subotu, 6. veljače 2010. godine oko 1.30 sati u Požegi, u Industrijskoj ulici, u ugostiteljskom objektu došlo je do verbalnog i tjelesnog sukoba između dvojice starosti 31 i 33 godine. Tom prilikom 33-godišnjak je zadobio lake tjelesne ozljede. Protiv obojice slijedi optužni prijedlog.


Također u subotu, 6. veljače 2010. godine oko 17 sati u Kutjevu, u ulici Župnika M. Messnera zbog narušenih međususjedskih odnosa verbalno su se sukobile 24-godišnjakinja i 47-godišnjakinja. Protiv obje slijedi optužni prijedlog.


U nedjelju, 7. veljače 2010. godine u Pakracu, u Bolničkoj ulici, 41-godišnjak pod vidnim utjecajem alkohola na nogostupu je razbio bocu i čašu.  Zbog opasnosti od nastavka činjenja prekršaja zadržan je u prostorijama policije. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.



Stranica