Prometna nesreća s ozlijeđnom osobom

Slika policija05.jpg

U četvrtak, 18. ožujka oko 19.20 sati u Pleternici, u ulici Bana Josipa Jelačića, 54-godišnjak je osobnim automobilom „yugo 45“, požeških registracijskih oznaka, započeo sa skretanjem u lijevo na kolni ulaz, a da se prethodno nije uvjerio da tu radnju može obaviti bez opasnosti za druge sudionike u

 Pleternica
Foto:
ilustracija
 

U četvrtak, 18. ožujka oko 19.20 sati u Pleternici, u ulici Bana Josipa Jelačića, 54-godišnjak je osobnim automobilom „yugo 45“, požeških registracijskih oznaka, započeo sa skretanjem u lijevo na kolni ulaz, a da se prethodno nije uvjerio da tu radnju može obaviti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. U tom trenutku 41-godišnjakinja je u pretjecanju osobnim automobilom „alfa romeo“, požeških registracijskih oznaka, udarila u njegovu bočnu stranu. U prometnoj nesreći 38-godišnja putnica iz „yuga“ zadobila je lake tjelesne ozljede. Protiv 54-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog.

Tijekom protekloga dana na području PU požeško-slavonske zabilježene su i tri prometne nesreće s materijalnom štetom (dvije u Požegi i jedan u Bilicama).



Stranica