Narušavanje javnog reda i mira

Slika policajac03.jpg

U srijedu, 24. ožujka oko 11.50 sati u Pleternici, u ulici Ivana Šveara, u ugostiteljskom objektu 45-godišnjak je razbio nekoliko čaša te vrijeđao uposlenicu nakon čega se udaljio. Naknadno je pronađen kako pod utjecajem alkohola (1,14 g/kg) upravlja osobnim automobilom. Zbog opasnosti od nastavka

 
Foto:
ilustracija

U srijedu, 24. ožujka oko 11.50 sati u Pleternici, u ulici Ivana Šveara, u ugostiteljskom objektu 45-godišnjak je razbio nekoliko čaša te vrijeđao uposlenicu nakon čega se udaljio. Naknadno je pronađen kako pod utjecajem alkohola (1,14 g/kg) upravlja osobnim automobilom. Zbog opasnosti od nastavka činjenja prekršaja zadržan je u prostorijama policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Istoga dana, oko 19.50 sati u Zakorenju, 70-godišnjak pod vidnim utjecajem alkohola vikao je i galamio te vrijeđao susjeda. Kako je prijetila opasnost od nastavka činjenja prekršaja zadržan je u prostorijama policije do otrežnjenja. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.



Stranica