Prometne nesreće u Požegi i Bektežu

Slika policajac01.jpg

U ponedjeljak, 29. ožujka oko 13 sati u Bektežu, 24-godišnji vozač zbog nepropisnog pretjecanja i nepropisne brzine teretnim automobilom „mercedes“ s priključnim vozilom „koegel“, slavonskobrodskih registracijskih oznaka, udario je u bočnu stranu metalne korpe pridodane traktoru „ursus“, požeških

 
Foto:
ilustracija
 

U ponedjeljak, 29. ožujka oko 13 sati u Bektežu, 24-godišnji vozač zbog nepropisnog pretjecanja i nepropisne brzine teretnim automobilom „mercedes“ s priključnim vozilom „koegel“, slavonskobrodskih registracijskih oznaka, udario je u bočnu stranu metalne korpe pridodane traktoru „ursus“, požeških registracijskih oznaka, kojim je upravljao 72-godišnjak. Protiv vozača teretnog automobila slijedi optužni prijedlog.

Nešto kasnije, oko 15.20 sati u Požegi, na raskrižju Radićeve, Osječke i Zvonimirove ulice, nepoznato vozilo udarilo je u stražnji dio osobnog automobila „vw golf“, požeških registracijskih oznaka, kojim je upravljala 31-godišnjakinja nakon čega je napustilo mjesto događaja. Za vozačem i vozilom se traga.



Stranica