Tri krađe tijekom vikenda

Slika lisice01.jpg

Tijekom proteklog vikenda na području u nadležnosti PU požeško-slavonske dogodile su se dvije teške krađe provaljivanjem i to u Kuzmici i u blizini mjesta Ovčare te su uhvaćeni počinitelji na izvršenju kazn


Foto: ilustracija
 
Tijekom proteklog vikenda na području u nadležnosti PU požeško-slavonske dogodile su se dvije teške krađe provaljivanjem i to u Kuzmici i u blizini mjesta Ovčare te su uhvaćeni počinitelji na izvršenju kaznenog djela u mjestu Grabarje.

U noći, 22./23. travnja 2010. godine, u vremenu od 18.00 do 11.00 sati, u mjestu Kuzmici, nepoznati počinitelj ili više njih provalio je u obiteljsku kuću i otuđio nekoliko električnih uređaja. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.
 
U noći, 24./25. travnja 2010. godine, u vremenu od 20.30 do 06.00 sati, u blizini mjesta Ovčare, na predjelu zvanom Brijest, nepoznati počinitelj ili više njih provalio je u gospodarski objekt u vlasništvu 57-godišnjeg građanina i otuđio nešto alata. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem ove teške krađe provaljivanjem.
 
U subotu, 24. travnja 2010. godine, oko 12.00 sati, u Grabarju, u ulici Stjepana Radića, u prostoru bivše ciglane, policijski službenici zatekli su 41-godišnjaka i 36-godišnjaka kako iz unutrašnjosti zgrade za proizvodnju opeke otuđuju 9 komada metalnih diskova različitih promjera. Oni su uhićeni i protiv njih slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Krađe“.
 
 


Stranica