Dva bijega s mjesta prometne nesreće

Slika policajac01.jpg

U ponedjeljak, 26. travnja 2010. godine, u vremenu od 7.00 do 12.50 sati, u Požegi, u ulici Republike Hrvatske došlo je do udara nepoznatog vozila, kojim je upravljao nepoznati vozač, u parkiran

 
Foto: ilustracija

U ponedjeljak, 26. travnja 2010. godine, u vremenu od 7.00 do 12.50 sati, u Požegi, u ulici Republike Hrvatske došlo je do udara nepoznatog vozila, kojim je upravljao nepoznati vozač, u parkirano osobno vozilo marke „peugeot 206“, požeških registracijskih oznaka koje je 54-godišnja vozačica parkirala na obilježeno parkiralište. Policijski službenici pronašli su počinitelja, 78-godišnjaka koji je upravljao osobnim automobilom marke „VW golf“ požeških registracijskih oznaka. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.

 

Također u ponedjeljak, 26. travnja 2010. godine, oko 12.30 sati, u mjestu Blacko nepoznati vozač osobnog automobila marke „peugeot“, nepoznatih registracijskih oznaka prilikom obilaženja bicikliste prešao je na suprotni kolnički trak i došlo je do udara lijevog bočnog ogledala nepoznatog vozila u bočno ogledalo osobnog vozila marke „opel astra“ koje se iz suprotnog smjera kretalo kolnikom i kojim je upravljala 25-godišnja vozačica. Policijski službenici tragaju za počiniteljem ove prometne nesreće.

           


Stranica