Moto susreti "Požega 2010"

Slika slike-vijesti/2010 godina/ivo-motori/glavnaw.jpg
 Požega

Foto:
PU požeško-slavonska


Temeljem Plana preventivnog i represivnog djelovanja policije u cestovnom prometu, te Plana mjera i aktivnosti usmjerenih na zaštitu mopedista, motociklista i biciklista u prometu, policijski službenici PU požeško-slavonske sudjelovali su na prometnoj manifestaciji moto-susretu „Požega 2010“ koja se provodila u organizaciji moto udruge „Dan motora“, 22. i 23. svibnja 2010. godine na području grada Požege i okolnih naselja.

Prvog dana susreta, u subotu 22. svibnja, u organizaciji turističke zajednice grada Požega, a u svrhu promicanja zdravoga načina života pod nazivom „Požega zdravi grad“, održana je biciklijada ulicama grada Požege, na kojoj je sudjelovalo oko 50 biciklista. 

Tijekom cijelog dana za motoriste i posjetitelje bila je organizirana prezentacija uređaja i opreme koju policija koristi u svom radu. Jedna od najinteresantnijih stvari bio je izloženi simulator vožnje mopeda i motocikla na kojemu se moglo isprobati svoje vozačke sposobnosti. Veliko zanimanje građana izazvala je mogućnost provjere negativnih prekršajnih bodova i sankcija u prometu.




Stranica