Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Slika policija03.jpg

 U subotu, 30. listopada 2010. godine oko 2.05 sati u Trenkovu, u ulici Kralja Tomislava, zbog neprilagođene brzine po izlasku iz zavoja 25-godišnji vozač pod utjecajem alkohola (1,05 g/kg) izgubio je nadzor nad osobnim automobilom „vw golf“, požeških registracijskih oznaka, te je u zanošenju sletio s kolnika i udario u kuću nakon čega je došlo do rotiranja vozila i

Foto: ilustracija

U subotu, 30. listopada 2010. godine oko 2.05 sati u Trenkovu, u ulici Kralja Tomislava, zbog neprilagođene brzine po izlasku iz zavoja 25-godišnji vozač pod utjecajem alkohola (1,05 g/kg) izgubio je nadzor nad osobnim automobilom „vw golf“, požeških registracijskih oznaka, te je u zanošenju sletio s kolnika i udario u kuću nakon čega je došlo do rotiranja vozila i udara u drugu kuću. U prometnoj nesreći zadobio je lake tjelesne ozljede. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.

U ponedjeljak, 1. studenog 2010. godine oko 8.15 sati u Pakracu, u ulici Krdnija, zbog nekretanja obilježenom prometnom trakom 26-godišnji vozač je osobnim automobilom „renault thalia“, daruvarskih registracijskih oznaka, sletio van kolnika i udario u betonsku stazu. Tom prilikom lakše je ozlijeđen. Protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog.

Također, tijekom vikenda zabilježene su i četiri prometne nesreće s materijalnom štetom i to dvije u Požegi te po jedna u Eminovcima i Ramanovcima.



Stranica