Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Slika policija05.jpg

U ponedjeljak, 22. studenoga 2010. godine, oko 15.15 sati, u Lipiku, u ulici A. Starčevića, 37-godišnji vozač osobnim automobilom marke „hyundai“, bez registracijskih oznaka, zbog nedržanja razmaka udario je u stražnju stranu osobnog automobila „daewoo“, daruvarskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 40-godišnjak. U prometnoj nesreći 10-godišnja

Foto: ilustracija

U ponedjeljak, 22. studenoga 2010. godine, oko 15.15 sati, u Lipiku, u ulici A. Starčevića, 37-godišnji vozač osobnim automobilom marke „hyundai“, bez registracijskih oznaka, zbog nedržanja razmaka udario je u stražnju stranu osobnog automobila „daewoo“, daruvarskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 40-godišnjak. U prometnoj nesreći 10-godišnja putnica iz vozila „daewoo“ lakše je ozlijeđena. Protiv 37-godišnjaka slijedi optužni prijedlog.

Nešto kasnije, oko 16.40 sati u Gradištu, iz neutvrđenih razloga 76-godišnji vozač je osobnim automobilom „lada samara“, požeških registracijskih oznaka, prešao na suprotni prometni trak gdje je udario u teretni automobil „mercedes sprinter“, našičkih registracijskih oznaka, koji se nakon udara zaustavio na prometnoj traci namijenjenoj za kretanje vozila iz suprotnog smjera. U prometnoj nesreći vozač "lade“ i njegove dvije putnice stare 63 i 74 godine te 45-godišnji putnik iz „mercedesa“ teško su ozlijeđeni. Protiv 76-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava, a protiv 63-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog upravlja vozilom kojemu je isteklo važenje prometne dozvole.



Stranica