Prometne nesreće

Slika policija05.jpg

 U ponedjeljak, 29. studenoga 2010. godine, u prijepodnevnim satima u Požegi, u Sokolovoj ulici, na parkiralištu iza Gradske kuće nepoznato vozilo udarilo je u parkirani osobni automobil „vw golf“, požeških registracijskih oznaka, nakon čega je napustilo mjesto događaja. Za vozačem koji je napustio mjesto događaja i vozilom kojim je prouzročio prometnu

Foto: ilustracija

U ponedjeljak, 29. studenoga 2010. godine, u prijepodnevnim satima u Požegi, u Sokolovoj ulici, na parkiralištu iza Gradske kuće nepoznato vozilo udarilo je u parkirani osobni automobil „vw golf“, požeških registracijskih oznaka, nakon čega je napustilo mjesto događaja. Za vozačem koji je napustio mjesto događaja i vozilom kojim je prouzročio prometnu nesreću se traga.

Također u ponedjeljak, 29. studenog 2010. godine oko 10 sati u Požegi, na raskrižju ulici Eugena Kvaternika i Fra Grge Matića, zbog oduzimanja prednosti prolaska nepoznato vozilo udarilo je u bočno ogledalo osobnog automobila „opel corsa“, požeških registracijskih oznaka, nakon čega je napustilo mjesto događaja. Za njim se traga.

Osim ova dva bijega s mjesta prometne nesreće zabilježene su i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom (u Požegi i Mihaljevcima).



Stranica