Vlasnik prodavaonice uhvatio provalnika

Slika lisice01.jpg

 U subotu, 1. siječnja 2011. godine oko 7,20 sati u Požegi, u ulici Bana Josipa Jelačića, 38-godišnji vlasnik prodavaonice uhvatio je 18-godišnjeg počinitelja kako provaljuje u prodavaonicu mješovite robe i zadržao ga do dolaska policije. 18-godišnjak je uhićen, a očevidom i kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je uporabom tjelesne snage provalio

Foto: ilustracija

U subotu, 1. siječnja 2011. godine oko 7,20 sati u Požegi, u ulici Bana Josipa Jelačića, 38-godišnji vlasnik prodavaonice uhvatio je 18-godišnjeg počinitelja kako provaljuje u prodavaonicu mješovite robe i zadržao ga do dolaska policije. 18-godišnjak je uhićen, a očevidom i kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je uporabom tjelesne snage provalio ulazna vrata na trgovini, ušao u unutrašnjost i pokušao otvoriti registar blagajnu. Također, utvrđeno je da je mobitel koji je imao kod sebe otuđio 24. prosinca 2011. godine u ugostiteljskom objektu u Požegi, u ulici Orljavskoj. Protiv njega slijedi kaznena prijava.

Nadalje, provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u dva navrata u razdoblju od 18. do 24. prosinca 2010. godine provalio u trgovačku radnju i frizerski salon u Požegi, u Primorskoj ulici, odakle je otuđio novac.  Zbog počinjenih kaznenih djela protiv njega slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.



Stranica