Narušavanje javnog reda i mira

Slika alkotest01.jpg

 U nedjelju, 9. siječnja 2011. godine oko 9 sati u Požegi, u ulici Vranduk, u prodavaonici 39-godišnjak pod utjecajem alkohola (1,57 g/kg) vikao je na prodavačicu jer mu nije htjela kuhati kavu nakon čega je na pod bacio karton mlijeka. Zbog opasnosti od nastavka činjenja prekršaja zadržan je u prostorijama policije do

Foto: ilustracija

U nedjelju, 9. siječnja 2011. godine oko 9 sati u Požegi, u ulici Vranduk, u prodavaonici 39-godišnjak pod utjecajem alkohola (1,57 g/kg) vikao je na prodavačicu jer mu nije htjela kuhati kavu nakon čega je na pod bacio karton mlijeka. Zbog opasnosti od nastavka činjenja prekršaja zadržan je u prostorijama policije do otrežnjenja. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Istoga dana oko 10.30 sati u mjestu Paka, 55-godišnjak pod utjecajem alkohola (2,31 g/kg) zatražio je intervenciju policije, a odmah po dolasku vrijeđao je policijske službenike te im je prijetio. Uhićen je i zadržan u prostorijama policije. Protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog vrijeđanja policijskih službenika, a zbog prijetnji se nastavlja kriminalističko istraživanje.



Stranica