Narušavanje javnog reda i mira u Zagrađu i Požegi

Slika auto_policija.jpg

 U ponedjeljak, 10. siječnja 2011. godine oko 19.50 sati u Zagrađu, 42-godišnjak pod utjecajem alkohola (1,38 g/kg) je zatražio intervenciju policije zbog navodnih problema sa susjedom no po dolasku policijskih službenika prilikom obavljanja razgovora započeo ih je vrijeđati. Kako je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja zadržan je u

Foto: ilustracija

U ponedjeljak, 10. siječnja 2011. godine oko 19.50 sati u Zagrađu, 42-godišnjak pod utjecajem alkohola (1,38 g/kg) je zatražio intervenciju policije zbog navodnih problema sa susjedom no po dolasku policijskih službenika prilikom obavljanja razgovora započeo ih je vrijeđati. Kako je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja zadržan je u prostorijama policije do otrežnjenja. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Istoga dana oko 20.30 sati u Požegi, u ulici Kamenita vrata, u kasinu 30-godišnjak je vikao i vrijeđao zaposlenike. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Nešto kasnije, tj. oko 21.50 sati također u Požegi, u ulici Franje Cirakija, u čekaonici Željezničkog kolodvora i ispred njega verbalno su se sukobili 38-godišnjakinja i 43-godišnjak. U jednom trenutku muškarac je i tjelesno napao ženu. Protiv oboje slijedi optužni prijedlog.



Stranica