Nakon što je izazvao prometnu nesreću napao drugog vozača

Slika auto_policija06.jpg

U četvrtak, 13. siječnja 2010. godine oko 2.40 sati u Blacku 20–godišnji vozač pod utjecajem alkohola (1,42 g/kg) osobnim automobilom „audi a4“, požeških registracijskih oznaka, prešao je na suprotnu prometnu traku i udario u osobni automobil kojim je iz suprotnog smjera upravljao 24-godišnji vozač pod utjecajem alkohola (0,78 g/kg). Nakon prometne

Foto: ilustracija

U srijedu, 12. siječnja 2011. godine oko 19.30 sati na cesti između Orahovice i Kutjeva, 35-godišnji vozač je zbog nedržanja strane kretanja prednjim kotačem osobnog automobila „vw polo“, slatinskih registracijskih oznaka, zahvatio betonski ivičnjak te je na kolnik izvukao drvenu cjepanicu koja se nalazila uz rub kolnika. Kako je vozilom pregazio cjepanicu došlo je do zanošenja vozila i slijetanja u šumu gdje se vozilo zaustavilo na bočnoj strani. Protiv vozača slijedi obavezni prekršajni nalog.

U četvrtak, 13. siječnja 2010. godine oko 2.40 sati u Blacku 20–godišnji vozač pod utjecajem alkohola (1,42 g/kg) osobnim automobilom „audi a4“, požeških registracijskih oznaka, prešao je na suprotnu prometnu traku i udario u osobni automobil kojim je iz suprotnog smjera upravljao 24-godišnji vozač pod utjecajem alkohola (0,78 g/kg). Nakon prometne nesreće 20-godišnjak je narušavao javni red i mir tako što je verbalno i tjelesno napao 24-godišnjaka. Zbog opasnosti od nastavka činjenja prekršaja zadržan je u posebnim prostorijama policije do otrežnjenja. Protiv 20-godišnjaka slijedi optužni prijedlog, a protiv 24-godišnjaka obavezni prekršajni nalog.



Stranica