Sletio vozilom s kolnika

Slika policija05.jpg

U subotu, 15. siječnja 2011. godine, oko 22 sata, u Kaptolu, u ulici Požeškoj 50-godišnji vozač osobnog automobila marke „opel corsa“, požeških registracijskih oznaka, uslijed vožnje pod utjecajem alkohola (1,5 g/kg)

Kaptol

Foto: ilustracija

 

U subotu, 15. siječnja 2011. godine, oko 22 sata, u Kaptolu, u ulici Požeškoj 50-godišnji vozač osobnog automobila marke „opel corsa“, požeških registracijskih oznaka, uslijed vožnje pod utjecajem alkohola (1,5 g/kg) izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s kolnika. Vozilo je udarilo u betonski most i prevrnulo se na krov. Protiv 50-godišnjeg vozača koji je lakše tjelesno ozlijeđen slijedi optužni prijedlog.

Tijekom proteklog vikenda od 14. do 17. siječnja dogodila su se tri bijega s mjesta prometne nesreće u Novom Štitnjaku, u Požegi na Trgu Sv. Trojstva i Pakracu u ulici Aleja Kestenova. Također su zabilježene četiri prometne nesreće s materijalnom štetom i to u Požegi u ulici Zrinskoj, Filipovcu u ulici Lipičkoj, u Jakšiću ulica Osječka i u Pleternici Ulica Bana Josipa Jelačića. Dogodila su se i tri nasilnička ponašanja u obitelji u mjestima Škrabutnik, Zakorenje i Venje, te narušvanje javnog reda i mira u Pleternici.



Stranica