„Ako za Vincelovo ideš u Kutjevo i piješ – ne vozi!“

Slika /Slike/IMG_4206.JPG

U četvrtak 17. siječnja 2019., u  Kutjevu, policijski službenici PU požeško-slavonske proveli su preventivnu akciju „Ako za Vincelovo ideš u Kutjevo i piješ – ne vozi!“, s ciljem da se vozačima ukaže na opasnosti koje donosi konzumiranje alkohola i upravljanje vozilima, posebice u dane „ Vincelova“

U četvrtak 17. siječnja 2019., u  Kutjevu, policijski službenici PU požeško-slavonske proveli su preventivnu akciju „Ako za Vincelovo ideš u Kutjevo i piješ – ne vozi!“, s ciljem da se vozačima ukaže na opasnosti koje donosi konzumiranje alkohola i upravljanje vozilima, posebice u dane „ Vincelova“.
Uz policijske službenike i kontakt policajku grada Kutjeva Draganu Marinović, u provođenje akcije bili su uključeni gradonačelnik Grada Kutjeva Josip Budimir, predstavnica Turističke zajednice Grada Kutjeva Valentina Budimir i predstavnica udruge Kutjevački vinari  Ivana Vasilj, koji su uzornim vozačima, čestitali na njihovom doprinosu sigurnosti u prometu na cestama na području Grada Kutjeva.
Tijekom akcije izvršen je  ispitivanje na alkoholiziranost nad 50-ak vozača kojom prigodom   nisu zatečeni vozači pod utjecajem alkohola. Upravo je to glavni cilj i poruka ove zajedničke preventivne akcije da vozači budu savjesni i da ne upravljaju vozilima pod utjecajem alkohola u dane proslave  „Vincelova“.
Uzornim vozačima su dodijeljene pohvalnice, majice i drugi prigodni pokloni, a akciju su popratili i predstavnici  lokalnih medija putem kojih su, uz policijske službenike,  vozačima  i posjetiteljima „Vincelova“ u Kutjevu, svoje poruke uputili i Gradonačelnik, predstavnica Turističke zajednice i  predstavnica udruge „Kutjevačkih vinara“.
 


Stranica