Četiri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika slike-vijesti/2012 godina/prometna_kamion_W.jpg

U utorak, 13. studenoga 2012. godine, oko 9.40 sati u Pakracu u ulici Matije Gupca 27-godišnji vozač osobnog automobila marke „VW caddy, daruvarskih registracijskih oznaka, uslijed

Foto: PU požeško-slavonska

U utorak, 13. studenoga 2012. godine, oko 9.40 sati u Pakracu u ulici Matije Gupca 27-godišnji vozač osobnog automobila marke „VW caddy, daruvarskih registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine udario je u zaustavljeni „VW passat“, također daruvarskih registracijskih oznaka.

Oko 11.55 sati u Kuli u ulici Stjepana Radića dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom između teretnog automobila i traktora kojemu su bile pridodane dvije prikolice.

Nešto kasnije oko 12.30 sati u mjestu Omanovac 46-godišnji vozač koji je upravljao teretnim vozilom marke „MAN“, zagrebačkih registracijskih oznaka, kojemu je bila pridodana poluprikolica, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake već je kotačima vozila zahvatio putnu bankinu i putni kanal nakon čega je udario u stupiće za označavanje ruba kolnika i u prometni znak (na fotografiji).

Oko 13.55 sati u Pakracu u ulici Radničko naselje 27-godišnja vozačica osobnog automobila marke „nissan“, daruvarskih registracijskih oznaka, uslijed nepropisnog uključivanja u promet udarila je u teretno vozilo marke „man“, slavonskobrodskih registracijskih oznaka kojemu je bilo pridodano priključno vozilo.

Protiv počinitelja ovih prometnih nesreća slijede prekršajni nalozi



Stranica