Četiri ugrožavanja javnog prometa

Slika dreger-2.00.jpg

 U subotu, 8. studenoga 2014. oko 21.20 sati u Lipiku u Matije Gupca ulici 49-godišnjak, kojemu je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,04 promila,

Foto: ilustracija

U subotu, 8. studenoga 2014. oko 21.20 sati u Lipiku u Matije Gupca ulici 49-godišnjak, kojemu je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,04 promila, upravljao je osobnim automobilom marke „Fiat Uno“, daruvarskih registarskih oznaka.

Nekoliko sati kasnije u nedjelju, 9. studenoga oko 1 sat u mjestu Kutjevo u Ivana Mažuranića ulici zaustavljen je 39-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,82 promila koji je upravljao „VW Škodom“, požeških registarskih oznaka.

Potom su policijski službenici oko 3 sata u mjestu Viškovci zatekli 21-godišnjaka pod utjecajem alkohola koji je prije stjecanja prava na upravljanje vozio neregistrirani „Peugeot“, a oko 3.30 sati u Pakracu u Bolničkoj ulici 26-godišnjeg vozača „Renaulta Megan“, riječkih registarskih oznaka, kojemu je utvrđena koncentracija alkohola od 2,11 promila.

Svi počinitelji, koji su ugrožavali javni promet jer su upravljali vozilom pod utjecajem alkohola, smješteni su u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njih slijede prekršajne prijave.



Stranica