Četvero ozlijeđenih u prometnim nesrećama

Slika policija05.jpg

U petak, 16. rujna 2011. godine oko 19 sati u Biškupcima, osobni automobil „mazda 626“, švicarskih registracijskih oznaka, udario je dvije djevojčice stare 7 i 10 godina koje su istrčale

Foto: ilustracija

U petak, 16. rujna 2011. godine oko 19 sati u Biškupcima, osobni automobil „mazda 626“, švicarskih registracijskih oznaka, udario je dvije djevojčice stare 7 i 10 godina koje su istrčale na kolnik iza osobnog automobila „vw caravelle“, požeških registracijskih oznaka, iz kojeg su prethodno izašle. U prometnoj nesreći 6-godišnjakinja je teško, a 10-godišnjakinja je lakše ozlijeđena. O događaju je posebnim izviješćem obaviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Požegi.

U subotu, 17. rujna 2011. godine oko 6.40 sati u Busnovima, zbog nedržanja sredine obilježene prometne trake 56-godišnjakinja je osobnim automobilom „renault clio“, zagrebačkih registracijskih oznaka, udarila u zaštitnu ogradu mosta nakon čega je sletjela u tzv „Suhi busnovači potok“ i udarila u opkop kanala. Nakon udara došlo je do zapaljenja prednjeg dijela vozila, a požar su ugasili vatrogasci DVD-a Brestovac. U prometnoj nesreći vozačica je teško ozlijeđena i protiv nje slijedi prekršajni nalog, a slijedi i izviješće Općinskom državnom odvjetništvu.

U nedjelju, 18. rujna 2011. godine oko 21.50 sati u Požegi, u ulici Pavla Radića, 21-godišnji vozač pod utjecajem alkohola (1,67 g/kg) zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio je nadzor nad osobnim automobilom „vw jetta“, požeških registracijskih oznaka, te je po izlasku iz zavoja izletio van kolnika i udario u kantu za smeće i stablo bora. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen a protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Tijekom vikenda zabilježena je i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi, u Primorskoj ulici.



Stranica