Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika lisice01.jpg

 Policijski službenici PP Požega dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom s područja općine Požega te su utvrdili da je u razdoblju od 3. kolovoza do 6. rujna 2011.

Foto: ilustracija

Policijski službenici PP Požega dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom s područja općine Požega te su utvrdili da je u razdoblju od 3. kolovoza do 6. rujna 2011. godine, u Vidovcima u ulici Milana Valkovića,  provalio u obiteljsku kuću 31-godišnjakinje i iz nje otuđio tehničke uređaje i nekoliko boca alkoholnog pića. Tehničke uređaje je prodao 70-godišnjaku od kojega su i oduzeti te će biti vraćeni vlasnici. Protiv počinitelja slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Također, dovršili su i kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakinjom s područja Požege te je utvrđeno da je u subotu, 3. rujna 2011. godine, u vremenu od 19 do 22 sata u Požegi, u ulici Osječkoj na parkiralištu OŽB Požega, iz nezaključanog parkiranog osobnog automobila otuđila je novčanik s osobnim dokumentima i bankovnim karticama 57-godišnjakinje kojima je na bankomatu podigla 2700,00 kuna. Protiv nje slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.



Stranica