Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika policija05.jpg

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjim hrvatskim državljaninom, naime dana 9. prosinca 2014. godine, temeljem naloga Županijskog suda u

 

Foto: Ilustracija

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjim hrvatskim državljaninom, naime dana 9. prosinca 2014. godine, temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru, pretražena je obiteljska kuća na području grada Lipika gdje boravi 49-godišnjak prilikom čega su pronađene tri lovačke puške i pištolj koje je nepovlasno posjedovao te nešto streljiva i meso divljači koje je otuđio nekoliko dana ranije zajedno s 50-godišnjakom. Protiv 49-godišnjaka i 50-godišnjaka slijedi kaznena prijava za kazneno djelo „Krađa“ dok protiv 49-godišnjaka  slijedi kaznena prijava i za kazneno djelo „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“.

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom za kojeg je utvrđeno da je u šumskom predjelu kod mjesta Subocka,  za vrijeme dok nije bio organiziran lov pokušao odstrijeliti i otuđiti divljač zbog čega protiv njega slijedi kaznena prijava.



Stranica