Dovršeno kriminalističko istraživanje: 44-godišnjaku optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana

Slika /slike-vijesti/2011 godina/presretac1w.jpg

44-godišnjak koji je 26. ožujka 2021., oko podneva, u Kuzmici ispred trgovačke radnje pod utjecajem alkohola u organizmu od 3,24 promila vikom i galamom, te odvijačem lupao po izlogu trgovačke radnje i time narušavao javni red i mir, a uz to kod sebe nije imao osobnu iskaznicu, bit će prijavljen i za počinjene prekršaje iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.  

Foto: Ilustracija, PU požeško-slavonska
 

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim hrvatskim državljaninom sa područja Kuzmice, (Pleternica), kojeg se sumnjiči da je 26. ožujka, ove godine, oko podneva u Kuzmici, u događaju o kojemu smo ranije izvijestili javnost, (dostupno na: https://pozesko-slavonska-policija.gov.hr/vijesti/narusavao-javni-red-i-mir-20959/20959), pod utjecajem alkohola od 3,24 promila nosio i učinio vidljivo drugim građanima hladno oružje, (odvijač dužine 24 centimetra), kategorije D iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana, a što je kod građana izazvalo uznemirenost.

Protiv njega slijedi optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Požegi, zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.



Stranica