Dva bijega s mjesta prometne nesreće

Slika policija03.jpg

 U utorak, 11. prosinca 2012. godine oko 16.25 sati u Pakracu u ulici Ivana Gundulića na parkiralištu ispred trgovačkog centra 89-godišnji vozač osobnog automobila marke „opel astra“,

Foto: ilustracija

U utorak, 11. prosinca 2012. godine oko 16.25 sati u Pakracu u ulici Ivana Gundulića na parkiralištu ispred trgovačkog centra 89-godišnji vozač osobnog automobila marke „opel astra“, daruvarskih registracijskih oznaka, prilikom uključivanja u promet vožnjom unazad oštetio je parkiranu „škodu fabiu“, također daruvarskih registracijskih oznaka te nakon toga napustio mjesto prometne nesreće, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici su ga pronašli i protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog.

Nešto kasnije oko 18.15 sati u Požegi u ulici Jagodnjak nepoznati vozač traktora prešao je na suprotnu prometnu traku i udario u osobni automobil „VW golf“, požeških registracijskih oznaka, kojim ga je pretjecao 39-godišnji vozač. Nakon udara vozač traktora napustio je mjesto prometne nesreće, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao i policijski službenici tragaju za njim.



Stranica