Dva ugrožavanja javnog prometa

Slika //palica_stop_policija.jpg

U ponedjeljak, 13. listopada 2014. godine, oko 21.20 sati, u Požegi, u Šokačkoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 49-godišnjeg muškarca koji je upravljao

 

Foto: Ilustracija

U ponedjeljak, 13. listopada 2014. godine,  oko 21.20 sati, u Požegi, u Šokačkoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 49-godišnjeg muškarca koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,41 promila. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

U utorak, 14. listopada 2014. godine, oko 1.10 sati, u Požegi, u Ulici Stjepana Radića, policijski službenici su prilikom kontrole prometa u osobnom automobilu marke „Opel“, novogradiških registarskih oznaka, zatekli 52-godišnjaka koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,71 promila. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 52-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog.

Također se jučer dogodila jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Vidovci u Ulici Stjepana Radića.



Stranica