Dva ugrožavanja javnog prometa

Slika //policajac_pise_kaznu.jpg

 U utorak, 21. listopada 2014. godine, oko 20.20 sati, u mjestu Novo Selo, u Ulici Hrvatskih dragovoljaca, policijski službenici su prilikom kontrole prometa u osobnom automobilu marke

 

Foto: Ilustracija

U utorak, 21. listopada 2014. godine, oko 20.20 sati, u mjestu Novo Selo, u Ulici Hrvatskih dragovoljaca, policijski službenici su prilikom kontrole prometa u osobnom automobilu marke „Hyundai“, požeških registarskih oznaka, zatekli 26-godišnjaka koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 0,65 promila i za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 26-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

U srijedu, 22. listopada 2014. godine, oko 0.15 sati, u Pakracu, u Ulici Augusta Cesarca, prilikom nadzora prometa policijski službenici su u osobnom automobilu marke „BMW“, daruvarskih registarskih oznaka zatekli 24-godišnjeg vozača koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,64 promila. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

 Tijekom jučerašnjeg dana dogodio se i jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi, u Ulici Antuna Kanižlića.



Stranica