Dva vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika

Slika //policajac03.jpg

 U utorak, 11. listopada 2011. godine oko 12.30 sati u Pleternici u ulici Bana Josipa Jelačića 61-godišnjakinja je ispred svoje obiteljske kuće galamom i vikom narušavala javni red i mir

Foto: ilustracija

U utorak, 11. listopada 2011. godine oko 12.30 sati u Pleternici u ulici Bana Josipa Jelačića 61-godišnjakinja je ispred svoje obiteljske kuće galamom i vikom narušavala javni red i mir te vrijeđala policijske službenike koji su procesuirali prometni prekršaj vozača teretnog vozila. Protiv 61-godišnjakinje slijedi optužni prijedlog.

Isti dan oko 23.30 sati u mjestu Kula dvojica muškaraca starosti 33 i 35 godina nakon utrke sa svojim teretnim vozilima verbalno i tjelesno su se sukobili. Do dolaska policijskih službenika 35-godišnjak se sa svojim teretnim vozilom udaljio, a 32-godišnjak ih je vrijeđao i omalovažavao raznim uvredljivim i pogrdnim riječima. Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 32-godišnjak, kojemu je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,84 g/kg, smješten je u posebnu prostoriju Policijske uprave do otrežnjenja. Protiv obojice slijedi optužni prijedlog.



Stranica