Dvije krađe na području općine Velika, nepovlasno držao pušku i streljivo na području Brestovca

Slika /Nove ilustracije/krim.jpg

Otuđeni su lješnjaci, mobitel, dok je 41-godišnjak nepovlasno držao pušku

FOTO: MUP Ilustracija
U utorak, 15. rujna 2020., policijskim službenicima je prijavila 53-godišnjakinja, da je u razdoblju od 13. kolovoza do 12. rujna 2020., nedaleko mjesta Antunovac, sa površine zasađene lješnjacima, nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio veću količinu plodova lješnjaka u vlasništvu OPG-a sa tog područja.
Jučer je također prijavio 42-godišnjak, da je 14. rujna 2020., u večernjim satima u Velikoj, iz prostorija sportskog kluba, njegovom sinu otuđen mobitel.
Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu u Požegi, zbog počinjenih kaznenih djela „Krađa“.

U utorak, 15. rujna 2020., policijski službenici su temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu, pretražili obiteljsku kuću na području općine Brestovac, u kojoj prebiva 41-godišnjak, prilikom čega su pronašli pušku i streljivo, a koje je on nepovlasno posjedovao, zbog čega protiv njega slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“.
 

Stranica