Dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Slika slike-vijesti/2013 godina/pakrac_slijetanje_manja.jpg

U srijedu, 2. siječnja 2013. godine dogodile su se dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama. Prva se dogodila oko 5.30 sati na D-5 između mjesta i Pakrac i Omanovac.

Foto: PU požeško-slavonska

U srijedu, 2. siječnja 2013. godine dogodile su se dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama. Prva se dogodila oko 5.30 sati na D-5 između mjesta i Pakrac i Omanovac. 41-godišnja vozačica osobnog automobila marke „opel astra“, daruvarskih registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku izgubila je nadzor nad vozilom i sletjela u putni kanal. Vozačica, protiv koje slijedi obavezni prekršajni nalog, i dvije putnice iz vozila lakše su ozlijeđene.

Nešto kasnije oko 6.35 sati na D-53 u blizini mjesta Vukojevica 29-godišnji vozač osobnog automobila „renault clio“, našičkih registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine sletio je s kolnika i prednjom stranom udario u zemljani nasip nakon čega se vozilo prevrnulo i zaustavilo na kolniku. Protiv 29-godišnjeg vozača, koji je u ovoj prometnoj nesreći lakše ozlijeđen, slijedi obavezni prekršajni nalog.



Stranica