Dvoje lakše ozlijeđenih u prometnim nesrećama

Slika /auto_policija07.jpg
U ponedjeljak, 26. studenoga 2018., oko 16.40 sati, na Trgu Svetog Trojstva u Požegi, 39-godišnjakinja koja je upravljala osobnim automobilom marke „Volkswagen“  požeških registarskih udarila je i lakše ozlijedila 24-godišnju pješakinju koja je prelazila cestu na obilježenom pješačkom prijelazu. 39-godišnjoj vozačici bit će izdan prekršajni nalog zbog ne ustupanja prednosti prolaska pješakinji na obilježenom pješačkom prijelazu.
Istoga dana, oko 17.05 sati na cesti između mjesta Svetinja i Jakšić 80-godišnji vozač osobnog automobila marke „Opel“ požeških registarskih oznaka iz neutvrđenih razloga udario je u stražnji dio neregistriranog i neosiguranog traktora marke „IMT“ koji se kretao ispred njega, a kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu od 2,94 promila i prije stjecanja prava na upravljanje upravljao 51-godišnjak. Nakon udara došlo je do slijetanja osobnog automobila marke „Opel“ s kolnika i zanošenja traktora na kolniku u koji je osobnim automobilom također marke „Opel“ požeških registarskih oznaka udarila 31-godišnjakinja, zbog čega je došlo do razdvajanje prednjeg od stražnjeg djela traktora u kojemu je lakše ozlijeđen 51-godišnjak.
Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje kako bi bile utvrđene sve okolnosti koje su prethodile događanju ove prometne nesreće kao i odgovornost pojedinih sudionika.
 

Stranica